De vaste (Duitse) waarden wezen gewaarschuwd, NOTIN komt zijn plaats opeisen in het premium segment, de hoogste plaats!

Eindelijk, de verzuchting die wij zo vaak horen als de motorhomeliefhebber binnentreedt in een NOTIN. Echte huiselijke meubeltjes, echte uiterlijke stijl, topkwaliteit afwerking. Het énige merk dat niet vertrekt vanuit het caravanconcept.

UNIEK RUIMTECONCEPT

  • Het comfort van een 9 m lange Concorde liner spreekt u aan maar u zoekt het wendbaarder? Dan moet u zeker NOTIN komen bekijken. Slechts 7m50 en toch het ruimtegevoel en de emoties van een grote Liner!
  • NOTIN staat immers voor extreem ruimtelijke interieurs.  Niemand beheerst zo goed het ruimteconcept als NOTIN. Keuken, badkamer, zithoek, iedere zone is huiselijk ontworpen. U waant zich echt in een rijdende suite. Dit concept wordt mede gecreëerd door de op maat gemaakte  onverwoestbare artisanale meubeltjes die zijn verlakt in lichte tinten.
  • De integraal van NOTIN, ook deze is uniek,  het elektrisch plafondbed zit harmonieus weggewerkt zodat niemand het ook maar opmerkt.
  • Voeg daarbij de handige praktisch opgevatte hangkastjes die 360° doorlopen en u begrijpt dat NOTIN uniek is.

MAXIMAAL COMFORT

  • NOTIN staat voor muisstille interieurs. Dit door de sandwichconstructie met een laag ingewerkte geluidsisolerende kurk.  
  • Het elektrisch bediend rolluik voor de cabine van de integraal is dankzij de 4 geleiders onwaarschijnlijk stabiel.
  • Het vooruitstrevende"NOTIN INALTERABLE COMPOSITE SYSTEME": een combinatie van knowhow in motorhome assemblage en het gebruik van de modernste materialen. Uiteraard volledig houtvrij.
  • Het keukenontwerp met krasvrije hoogglans materialen, jawel, uniek in de sector.

NOTIN, voor zij die exclusiviteit en het ultieme comfort in huis wensen te halen.

Onze producten worden door onze eigen ontwerpafdeling en in samenwerking met onze partners ontwikkeld. Ze zijn het resultaat van uitgebreid technisch onderzoek dat erop gericht is de veiligheid optimaal te maken en u onberispelijke kwaliteit te bieden. Er wordt geen enkel detail overgeslagen, van het 3D ontwerp tot aan het testen van de waterdichtheid, de veiligheid en materiaalsterkte

Onze campers Excel en Notinliner worden eigenlijk net als een huis gebouwd; het proces verschilt volledig van dat van de serieproductie: de carrosserie wordt aan het begin van het constructieproces geassembleerd, dit zorgt ervoor dat ze één geheel vormt met het chassis en tevens dat alle binnenelementen demontabel en toegankelijk zijn… Dat is natuurlijk handig voor mogelijke toekomstige ingrepen… Bewijs voor de veiligheid en het comfort (vooral op akoestisch gebied), zo vormt het meubilair een geheel met de panelen bijvoorbeeld. Al onze modellen beschikken over een goedkeuring van de Europese Gemeenschap.

NOCS Concept

Al onze voertuigen beschikken over het NOCS concept « * Notin Onvervormbaar Composiet Systeem »: waarbij onze jarenlange vakkennis met betrekking tot het assembleren van voertuigen, en het gebruik van moderne materialen worden gecombineerd, zodoende wordt ons koetswerk vandaag de dag geheel zonder hout gerealiseerd.
 
STYROFOAM

Het isolatiemateriaal Styrofoam (of piepschuim) garandeert de perfecte isolatie van onze sandwich panelen, voorzien van een polyester laag aan de binnenkant en ook aan de buitenkant (voor de Progress, I.Progress en Notinliner modellen). De buitenwand van de Excel modellen is bedekt met Alufiber, een component die glasvezel met aluminium combineert voor een uitmuntend resultaat.

DUBBELE BODEM 92 mm.
Bij de Excel modellen optimaliseert de dubbel geïsoleerde vloer van 92 mm het comfort aan boord en maakt het verder mogelijk de buizen van de centrale verwarming ALDE langs de vloer te laten lopen (Modellen zijn standaard of als optie uitgerust, zie technisch dossier)

HOOGWAARDIGE MEUBELEN
De meubelmakers van NOTIN vervaardigen meubilair van hoge kwaliteit en de aangebrachte laklaag geeft onze campers een moderne en warme uitstraling.

TOPKLASSE MATERIALEN

Wij gebruiken de beste materialen die op de markt verkrijgbaar zijn om zo onze veeleisende clientèle tevreden te stellen.
Wij kiezen altijd voor een optimaal niveau van de uitrustingen, zowel voor de rollende onderstellen als voor de opbouw.
Onze voertuigen bevatten meerdere innovatieve uitrustingen: zoals een gepatenteerd systeem van elektrische ramen en luiken; een systeem om het invallende licht te aan te sturen door middel van het Nuance dakvenster; …

ELEKTRISCHE RAMEN EN LUIKEN

Wij proberen voortdurend te innoveren op het gebied van uitrustingen: zo vindt u bijvoorbeeld ons gepatenteerd systeem van elektrische ramen en luiken in onze modellen Excel en Notinliner*; het elektrische of handmatige systeembed Easybed* wordt in talrijke modellen aangeboden; …(Standaard of als optie naar gelang het model, zie technisch dossier)

De campers van NOTIN worden met voortdurende inachtneming van het milieu geproduceerd; wij gebruiken steeds schonere motoren (zoals de Euro 6 Mercedes Sprinter en Fiat motoren) en gebruiken accessoires die het mogelijk maken het energieverbruik te verminderen (zonnepanelen, standaard of als optie naar gelang het model; …)

NOTIN probeert bij het bouwen van haar campers steeds te innoveren: zo biedt de Notinliner bijvoorbeeld domotica applicaties (Android applicatie om de verlichting, centrale vergrendeling van de luiken, etc. aan te sturen); het ontwerp van onze integrale modellen Excel en Notinliner is bijzonder innovatief; de integratie van bedden in het woongedeelte bij integrale modellen (de lijnen I.Progress, Excel en Notinliner) die horizontaal worden opgeklapt is innovatief, zo blijft een normale hoogte beschikbaar in de cabine;

Overzicht Modellen Excel

0 resultaten

Er werden geen motorhomes gevonden.

Interesse?
Contacteer ons