De vaste (Duitse) waarden wezen gewaarschuwd, NOTIN komt zijn plaats opeisen in het premium segment, de hoogste plaats!

Eindelijk, de verzuchting die wij zo vaak horen als de motorhomeliefhebber binnentreedt in een NOTIN. Echte huiselijke meubeltjes, echte uiterlijke stijl, topkwaliteit afwerking. Het énige merk dat niet vertrekt vanuit het caravanconcept.

UNIEK RUIMTECONCEPT

  • Het comfort van een 9 m lange Concorde liner spreekt u aan maar u zoekt het wendbaarder? Dan moet u zeker NOTIN komen bekijken. Slechts 7m50 en toch het ruimtegevoel en de emoties van een grote Liner!
  • NOTIN staat immers voor extreem ruimtelijke interieurs.  Niemand beheerst zo goed het ruimteconcept als NOTIN. Keuken, badkamer, zithoek, iedere zone is huiselijk ontworpen. U waant zich echt in een rijdende suite. Dit concept wordt mede gecreëerd door de op maat gemaakte  onverwoestbare artisanale meubeltjes die zijn verlakt in lichte tinten.
  • De integraal van NOTIN, ook deze is uniek,  het elektrisch plafondbed zit harmonieus weggewerkt zodat niemand het ook maar opmerkt.
  • Voeg daarbij de handige praktisch opgevatte hangkastjes die 360° doorlopen en u begrijpt dat NOTIN uniek is.

MAXIMAAL COMFORT

  • NOTIN staat voor muisstille interieurs. Dit door de sandwichconstructie met een laag ingewerkte geluidsisolerende kurk.  
  • Het elektrisch bediend rolluik voor de cabine van de integraal is dankzij de 4 geleiders onwaarschijnlijk stabiel.
  • Het vooruitstrevende"NOTIN INALTERABLE COMPOSITE SYSTEME": een combinatie van knowhow in motorhome assemblage en het gebruik van de modernste materialen. Uiteraard volledig houtvrij.
  • Het keukenontwerp met krasvrije hoogglans materialen, jawel, uniek in de sector.

NOTIN, voor zij die exclusiviteit en het ultieme comfort in huis wensen te halen.

Onze producten worden door onze eigen ontwerpafdeling en in samenwerking met onze partners ontwikkeld. Ze zijn het resultaat van uitgebreid technisch onderzoek dat erop gericht is de veiligheid optimaal te maken en u onberispelijke kwaliteit te bieden. Er wordt geen enkel detail overgeslagen, van het 3D ontwerp tot aan het testen van de waterdichtheid, de veiligheid en materiaalsterkte!

NOCS Concept

Al onze voertuigen beschikken over het NOCS concept « * Notin Onvervormbaar Composiet Systeem »: waarbij onze jarenlange vakkennis met betrekking tot het assembleren van voertuigen, en het gebruik van moderne materialen worden gecombineerd, zodoende wordt ons koetswerk vandaag de dag geheel zonder hout gerealiseerd.

STYROFOAM

Het isolatiemateriaal Styrofoam garandeert de perfecte isolatie van onze sandwich panelen, voorzien van een polyester laag aan de binnenkant en ook aan de buitenkant (voor de Progress, I.Progress en Notinliner modellen). De buitenwand van de Excel modellen is bedekt met Alufiber, een component die glasvezel met aluminium combineert voor een uitmuntend resultaat.

Wij gebruiken de beste materialen die op de markt verkrijgbaar zijn om zo onze veeleisende clientèle tevreden te stellen.
Wij kiezen altijd voor een optimaal niveau van de uitrustingen, zowel voor de rollende onderstellen als voor de opbouw.
Onze voertuigen bevatten meerdere innovatieve uitrustingen: zoals een gepatenteerd systeem van elektrische ramen en luiken; een systeem om het invallende licht te aan te sturen door middel van het Nuance dakvenster,...

De campers van NOTIN worden met voortdurende inachtneming van het milieu geproduceerd; wij gebruiken steeds schonere motoren (zoals de Euro 6 Mercedes Sprinter motoren) en gebruiken accessoires die het mogelijk maken het energieverbruik te verminderen (zonnepanelen, standaard of als optie naar gelang het model; …)

Overzicht Modellen Progress

5 resultaten
Interesse?
Contacteer ons